Aikuisten opetus

Uuden harrastuksen voit aloittaa missä iässä vain!

Taidekoulu Estradin bändi-, sirkus- ja teatterilinjoilla voit opiskella myös aikuisena. Voit ilmoittautua oppilaaksi tästä linkistä. Lisätietoja aikuisten opinnoista saat osoitteesta taidekouluestradi@taidekouluestradi.fi.

Bändilinjan aikuisten opinnot

Bändilinjalla voit opiskella pianoa, laulua, sähkökitaraa- ja bassoa, rumpuja ja perkussioita, trumpettia, saksofonia ja klarinettia sekä soittaa bändissä. Aikuisten opetuksessa noudatetaan musiikin laajan oppimäärän tavoitteita ja sisältöjä. Aiempi musiikin tuntemus ja taidot huomioidaan opetuksessa, ja instrumenttiopintojen ja bändien ohjelmisto suunnitellaan oppilaita innostavaksi ja motivoivaksi. Oman soittotunnin ajan voit sopia opettajan kanssa sinulle sopivaan ajankohtaan.

Aikuisten teatteriryhmä ti klo 18.30-20

Aikuisten ryhmässä tutustutaan eri teatterin lajeihin ryhmän kiinnostuksen mukaan. Näitä voivat olla esimerkiksi improvisaatioteatteri, fyysinen teatteri, näyttelijäntyö, ohjaaminen, naamioteatteri, klovneria, forum-teatteri, prosessidraama sekä osallistava ja soveltava teatteri. Lähtökohtaisesti ryhmä ei tähtää kokoillan esityksen keväällä, mutta pienempiä esityksiä voidaan valmistaa vuoden varrella, jos ryhmä niin toivoo. Olennaista on se, että lukuvuosi rakennetaan ryhmän toiveiden mukaan. Ja ennen kaikkea tutkitaan, kokeillaan, hullutellaan ja pidetään hauskaa!

Aikuisten sirkusryhmä ti klo 19.30-21

Aikuisten sirkusopetus tähtää ensisijaisesti oppilaiden henkilökohtaisen hyvinvoinnin lisääntymiseen ja rentoon, mutta tavoitteelliseen harrastamiseen. Harjoituksissa pääpaino on kehontuntemuksen ja -hallinnan sekä sirkustekniikan opiskelussa. Opintojen sisältöalueet liittyvät ketteryyttä, koordinaatiota, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutumista tukeviin harjoitteisiin. Sirkuslajeja käydään läpi oppilasryhmän tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti, kuitenkin niin, että pääpaino harjoituksissa on akrobatiassa.