Alle kouluikäisten opetus

Taidekoulu Estradilla harrastuksen voi aloittaa jo alle kouluikäisenä.

Musiikin, sirkuksen ja teatterin perustaitoja ja ilmaisua harjoitellaan leikin ja mukavan tekemisen kautta!

Bändiaapiset ma klo 17.30-18.15 tai ma klo 18.15-19

Bändiaapisissa musiikkia opiskellaan laulaen, kuunnellen, soittaen ja leikkien. Yhdessä musisoiden kehittyvät myös sosiaaliset ja ryhmässä toimimisen taidot. Bändiaapisessa tutustutaan rytmisoitinten ohella bändisoittimiin – bassoon, kitaraan, pianoon ja rumpuihin – ja tavoitellaan näin myös oman soitinvalinnan muodostumista ja kiinnostuksen heräämistä jatko-opintoihin.

Perhesirkus 2-4-v. la klo 9.30-10.15  ja
Perhesirkus 4-8-v. la klo 10.30-11.15

Perhesirkus on lasten ja aikuisten yhteistä – virikkeellistä ja vuorovaikutuksellista toimintaa, jossa tavoitteena on lujittaa yhdessä tekemisen ja liikkumisen taitoja. Perhesirkuksessa tutustutaan eri sirkuslajeihin, kuitenkin niin, että eteneminen tapahtuu lasten ehdoilla. Perhesirkustunneilla liikutaan; juostaan, hypitään ja leikitään yhdessä lapsen kanssa. Kurssilla on etukäteen laadittu toimintasuunnitelma, jonka mukaan opetus etenee. Perhesirkuksen tavoitteena on kehittää lapsen ja vanhemman kehonhallintaa ja tasapainoaistia sekä lisätä yhdessä liikkumisen mahdollisuuksia.

Temppusirkus 4-5-v. ti klo 17.15.-18.15
Temppusirkus 5-6-v. to klo 17.45-18.45
Temppusirkus eskareille ti klo 18.15-19.15

Temppusirkusryhmissä siirrytään harjoittelemaan pitkäkestoisesti ryhmän kanssa ilman oman huoltajan läsnäoloa. Leikkien ja pelien kautta harjoitellaan motorisia perustaitoja. Samalla opetellaan uusia sirkustemppuja eri sirkuslajien joukosta.