In Real Love -sirkusmusikaali 2020

In Real Love

sirkusmusikaali

Ohjaaja: Ani Hassinen

Taidekoulu Estradi täyttää tänä vuonna 15 vuotta. Sirkusmusikaali In Real Love on eräs Taidekoulu Estradin juhlavuoden esityksistä, joka toteutetaan sirkus- ja bändilinjan yhteistyönä keväällä 2020.

Sirkusmusikaali tuo näyttämölle lähes sata nuorta esiintyjää, joiden supervoimana on tänä vuonna rakkaus. Sirkusharrastajien taidokkaat numerot nivoutuvat omalla ilmaisullaan osaksi tätä musiikintäyteistä rakkaustarinaa! Rakkaudesta on tehty paljon lauluja – ja tämän esityksen livemusiikki kantaa tarinaa tunnelmasta toiseen. Joskus rakkaus on saavuttamaton unelma, arkinen läsnäolo tai elintärkeä voimavara. Joskus ikävä tai pettymys.

In Real Love on rakentunut Taidekoulu Estradin oppilaiden tekstien pohjalta. Kelpaanko kenellekään? Miksi kaikki muut seurustelee, ja minulla ei ole ketään? Miten ikinä opin rakastamaan, edes itseäni? kysyy moni nuori kirjoittaja. Aikuisten tekstit puolestaan katsovat elämää ja rakkautta raadollisen arjen läpi.  Jonkun kirjoittajan rakkain on ollut isoäiti, joka on jo menehtynyt, ja ikävä pitää otteessaan. Joku taas antaa ohjeita siitä kuinka ihastumisen kanssa pitäisi edetä. Toinen tuntee syvää kiitollisuutta siitä, miten on saanut elämässään tulla rakastetuksi ja rakastaa.

Tekstien pohjalta on dramatisoitu eräänlainen kasvutarina, jossa rakkautta ja sen erilaisia muotoja tarkastellaan nuoren näkökulmasta. Vastausta siihen, mitä se todellinen rakkaus on, ei pureskella valmiiksi, vaan pikemminkin kuljetaan hetki vierellä, juuri siinä hetkessä ja sen näköisessä rakkaudessa mikä on totta juuri nyt. Usein rakkautemme on hapuilevaa ja rosoista mutta kaikessa epätäydellisyydessään äärettömän arvokasta.

Esitykset:

pe 24.4. klo 18

su 26.4. klo 14

ke 29.4. klo 9.30 ja 12.30

ma 4.5. klo 9.30 ja 12.30

ti 5.5. klo 9.30

pe 8.5. klo 18

la 9.5. klo 14

su 10.5. klo 14 ja 18

 

Paikka: Taidekoulu Estradi, Teollisuuskatu 9

Liput: 15€/10€ ja aamu- ja päivänäytökset ryhmille 6€, yksittäiset liput normihinataisena

 

Varaukset: taidekouluestradi@taidekouluestradi.fi

 

Ajankohtaista:

www.taidekouluestradi.fi

www.facebook.com/taidekouluestradi

www.instagram.com/taidekouluestradi